To use chat, please login.
Back to contacts
FxRic2010
Mar 24 2014 at 07:50
2 posts
ibthescottyb posted:
Problem solved 😄


how do you the problem solved ? i still have nothing updated, MT4 is 610 and in log is 2014.03.24 08:44:23.783 Myfxbook: Statement uploaded successfully
but on www is for example updateds before 7 min., but the data are still old :-(

WinPro
Mar 24 2014 at 08:12
4 posts
ibthescottyb posted:
Problem solved 😄


Yep just needs an update to 1.7.3

mydarkforex
Mar 24 2014 at 08:14
22 posts
FxRic2010 posted:
ibthescottyb posted:
Problem solved 😄


how do you the problem solved ? i still have nothing updated, MT4 is 610 and in log is 2014.03.24 08:44:23.783 Myfxbook: Statement uploaded successfully
but on www is for example updateds before 7 min., but the data are still old :-(


update to new EA 1.7.3
meta-trader change the directory location of files

ibthescottyb
Mar 24 2014 at 11:52
407 posts
Boyscout posted:
i follow this steps. sending from support https://www.myfxbook.com/help/connect-metatrader-ea


I ran the new myfxbook install mentioned in a previous post and it is working for me. MT4 is on version 600

Daniel18
Mar 24 2014 at 14:56
9 posts
I have 3 account stop updating more then 7 days! However in my MT4 logs, I see it keep updating the statement every 5 mins. It just doesn't update balance & equity on the website, but (highest) got update

Balance: $9731.69 (not update)
Equity: (89.31%) $8691.43 (not update)
Highest: (Mar 24) $10443.86

the Highest actually should be current balance

Please Fixed the bug thanks

Daniel FX
Daniel FX 7
Daniel FX 8
both 3 account got same issue.

mydarkforex
Mar 24 2014 at 16:01
22 posts
Daniel18 posted:
I have 3 account stop updating more then 7 days! However in my MT4 logs, I see it keep updating the statement every 5 mins. It just doesn't update balance & equity on the website, but (highest) got update

Balance: $9731.69 (not update)
Equity: (89.31%) $8691.43 (not update)
Highest: (Mar 24) $10443.86

the Highest actually should be current balance

Please Fixed the bug thanks

Daniel FX
Daniel FX 7
Daniel FX 8
both 3 account got same issue.


please check you metatrader build it's has to be upper than 600 and myfxbook EA has to be 1.7.3 , if you install it manual than put attention that metatrader directory changed to C:\Users\*\AppData\Roaming\MetaQuotes\Terminal\ , you can know the location by - metatrader - [file/open data folder] but easier to use ea installer it's already coping the all directories

Adrian Matusiak (adrian8891)
Mar 24 2014 at 17:56
696 posts
Same here. Most of my account doesnt update at all. I need to connect them manually, but GAIN doesn't update.

PAMM MANAGER // Professional Fund Manager
Daniel18
Mar 25 2014 at 07:02
9 posts
mydarkforex posted:
Daniel18 posted:
I have 3 account stop updating more then 7 days! However in my MT4 logs, I see it keep updating the statement every 5 mins. It just doesn't update balance & equity on the website, but (highest) got update

Balance: $9731.69 (not update)
Equity: (89.31%) $8691.43 (not update)
Highest: (Mar 24) $10443.86

the Highest actually should be current balance

Please Fixed the bug thanks

Daniel FX
Daniel FX 7
Daniel FX 8
both 3 account got same issue.


please check you metatrader build it's has to be upper than 600 and myfxbook EA has to be 1.7.3 , if you install it manual than put attention that metatrader directory changed to C:\Users\*\AppData\Roaming\MetaQuotes\Terminal\ , you can know the location by - metatrader - [file/open data folder] but easier to use ea installer it's already coping the all directories



Alreay update to 1.7.3, but the result still same, current version is 610

AStefanov
Mar 26 2014 at 07:44
1 posts
I did not received updates for two days. Today I reconnected and now is working. I do not use EA for updates.

ErocFXservices
Mar 27 2014 at 07:04
7 posts
You need to delete your portfolio that you are having trouble with add it back in and use Autoupdate feature when you set it up. I'm not sure if you need to start with MT4 EA or publisher. Try both, I was down for 2 weeks couldn't figure out why it wasn't updating. I fixed it by doing what I described. If 1 doesn't work try the other.

Topic is locked