To use chat, please login.
Back to contacts

System not updating, nor does it show in list of systems

Staff (Staff)
Feb 15 2010 at 14:47
1390 posts
dennisagulo, Oanda expires the history link daily at midnight GMT, so you need to update the history link with a fresh one whenever you want to resume the data analysis.

Your account is updated as soon as you update the history link, and then once every hour until midnight.

tbuitendyk (tbuitendyk)
Feb 17 2010 at 16:26
141 posts
Just an update on the situation here:

It seems like some of my MT4 platforms stop sending if the cpu in question is really busy so it helps to find a machine that is not too busy. When I do that the system -r30-LIVE-A set-up keeps updating. So thanks for the tip about restarting MT4. I can't do that as the systems are trading live but on the other hand I can monitor the account from non-live set-ups and send the data from those and that is working good now.

BUT there's another oddity now -- I've got a custom start date on volatility-trader-r30-LIVE-A but for some odd reason it has gone from starting at 0% gain/loss (which is how it worked initially and is what I would expect) to starting at -0.67%. It skews the numbers on everything going forward having a non-zero initial start-up. The custom start date that is in place reflects when the current modeling started running on the account so it does not make sense to move that forward or back...

Please advise when you have a moment.

thx -- t.

Gear on the left...
Staff (Staff)
Feb 17 2010 at 16:33
1390 posts

tbuitendyk posted:

BUT there's another oddity now -- I've got a custom start date on volatility-trader-r30-LIVE-A but for some odd reason it has gone from starting at 0% gain/loss (which is how it worked initially and is what I would expect) to starting at -0.67%. It skews the numbers on everything going forward having a non-zero initial start-up. The custom start date that is in place reflects when the current modeling started running on the account so it does not make sense to move that forward or back...

Please advise when you have a moment.

thx -- t.


T, not sure why it was starting from 0 before since it's wouldn't be correct; in the first day of the custom start date you've chosen you lost -0.67%, hence why it appears as if it's starting from -0.67%.

Please contact us privately for further support, if needed.

Please login to comment .