To use chat, please login.
Back to contacts

Forex Growth Bot

Gain : +2644.71%
Drawdown 94.46%
Pips: 8075.5
Trades 2881
Won:
Lost:
Type: Real
Leverage: 1:200
Trading: Automated

Forex Growth Bot Discussion

FXDownunder
Aug 17 2011 at 11:45
6 posts
Interesting. I actually got one trade out of it today. Restarted my MT4 platform, and the EA stopped activating. Tried to re-run the licensing software again, but it no longer activates.

With respect to the power source version, I have been told it requires the basic version. So, unless there is something they can fix with the activation issue, I'll be going for a refund I think. I'm not interested in a product that requires me to deactivate antivirus software just to install it.

fughe (fughe)
Aug 17 2011 at 11:49
724 posts
I did not have any trouble with it. I can verify that it does not require the basic edition. I know because i got a refund on the basic edition and still run the power source edition.

stevetrade (stevetrade)
Aug 17 2011 at 11:49
1408 posts

fughe posted:
    
stevetrade posted:
    Test your settings over a longer period and let us know the results.

In general optimising EA's based on short term price data ( a few months ) is the quickest way to the poor house.


Out of curiosity i ran an extended back test with tick data from dukascopy. The results were basically the same over the long haul.


Excellent, well best of luck with them then.

FXDownunder
Aug 17 2011 at 11:51
6 posts
It's McAfee antivirus hitting the licensing .exe as if it were a trojan. False positive for sure, but still a major interruption to a PC not used specifically for hosting MT4 and EAs. No biggie really, but for annoyance factor, not worth keeping for me

sliffy
Aug 17 2011 at 12:36
79 posts
my fgb is verifying...
and then http/ 1.1 302 found message appears
anybody else?

fughe (fughe)
Aug 17 2011 at 12:56
724 posts
I had that message appear earlier

guenz50 (guenz50)
Aug 17 2011 at 13:47
3 posts

sliffy posted:
    my fgb is verifying...
and then http/ 1.1 302 found message appears
anybody else?


the same here! seems the license server is down....

mentosan
Aug 18 2011 at 06:24
28 posts
I have the same error. The question is till when?

sliffy
Aug 18 2011 at 06:40
79 posts
we are depending on the vendor forever :(

Pakfx
Aug 18 2011 at 06:43
286 posts
dont any one get the email by the vendor.
that the vitrifaction server is down and they are working on it.

hope it will get back soon .. let see

Please login to comment .