To use chat, please login.
Back to contacts

Important - Auto Update Issue

FXKaiten (FXKaiten)
May 31 2013 at 05:41
12 Beiträge
Brilliant letter danielfppps. I support you entirely. Thanks and looking forward to sharing ideas as we move forward on a new platform.

mirusevxs33
May 31 2013 at 06:09
123 Beiträge
FXKaiten posted:
Brilliant letter danielfppps. I support you entirely. Thanks and looking forward to sharing ideas as we move forward on a new platform.


Ditto! :)

mirusevxs33
May 31 2013 at 06:16
123 Beiträge
moneymakernrw posted:
The ea-connector-program is not a solution at all. It needs .net-Framework 3.5 and its difficult to install it on windows server or a server which runs xp (without admin-rights). Why did it all change it worked great for years???


I believe, those 2 files are enough: https://mir.cr/SMJUEEML

put Myfxbook.ex4 in mt4\experts

put MyfxbookEA.dll in mt4\experts\libraries

restart MT4 instance and ... you know the rest, run the EA allowing DLLs calls, smiley face, etc :)

BluePanther (BluePanther)
May 31 2013 at 06:44
1344 Beiträge
I honestly don't see the problem with using the EA. I have always used it because I couldn't always get the publisher to work.

The EA is the best option, although I do understand what LKHedgeFund mentioned about the bandwidth - just set the EA to update every 30 minutes or longer (I have!). 😉

Great work Myfxbook - I have used MT4i before, but I think Myfxbook certainly has a friendlier user-interface. 😀

optimofx (optimofx)
May 31 2013 at 11:31
250 Beiträge
Hi my VPS use windows server 2003 and when i try install the myfxbook eainstaller.exe tolds me 'the application failed to initialize properly 0xc0000135 '. Any knows this problem ?? Tx

Caution ¡¡ Forex market is full of scams ¡¡
keewee
May 31 2013 at 11:36
1 Beiträge
Ethan

Does this look like getting resolved anytime soon, or is looking like it will be dragged out for some time to come?

FXKaiten (FXKaiten)
May 31 2013 at 12:09
12 Beiträge
Hi Guys - The EA is working for me mostly but on one FXOpen account on my VPS, I'm not getting any reports. The EA is installed, configured correctly and smiling so what could be the problem?

Thanks
FXK

fx2010
May 31 2013 at 12:47
1 Beiträge
Seriously, why wrap the EA into a setup .exe file? How annoying...

It's not what you make, it's what you don't lose.
furynick
May 31 2013 at 12:56
34 Beiträge
I agree, a zip file would be easier.
For my terminals I installed the setup once then I deployed EA and it's lib manually.

Some VPS don't allow running setup files with admin privileges.

MountainKing
May 31 2013 at 17:06
25 Beiträge
mirusevxs33 posted:
moneymakernrw posted:
The ea-connector-program is not a solution at all. It needs .net-Framework 3.5 and its difficult to install it on windows server or a server which runs xp (without admin-rights). Why did it all change it worked great for years???


I believe, those 2 files are enough: https://mir.cr/SMJUEEML

put Myfxbook.ex4 in mt4\experts

put MyfxbookEA.dll in mt4\experts\libraries

restart MT4 instance and ... you know the rest, run the EA allowing DLLs calls, smiley face, etc :)

----------------------------

Thanks for the hint: I run MT4 4 x on PC -- installed 1 x and copied the EA to the others. Forgot DLLs. Now it works :-)

Topic is locked