To use chat, please login.
Back to contacts
deysmacro
Jul 31 2013 at 07:16
274 príspevkov
maksud?

Past experience usually helps present self
msuhaimi2007
Jul 31 2013 at 12:19
38 príspevkov
Pelik. Baca banyak kat forum kata EU bakal naik. Tapi tengok nak break 1.33 pun cam payah. Seminggu ni hampir setiap hari cuba tak juga lepas2.. Hm...

Ke ada yang tertinggal...

deysmacro
Jul 31 2013 at 13:27
274 príspevkov
Slalunya kita check kat GU skali. Dia ada relation kat situ. So skang ni kena tgk camne. 😎

Tadi kalo ada sapa2 buat short, pastu TP 40 50 pip, mmg meleleh punya 😄

Past experience usually helps present self
Ejam the Great (EFX) (Jake_n_Finn)
Jul 31 2013 at 14:34
19 príspevkov
i try to trade based on few strategies but it seems to losing more than winning..haha..dat is y i conclude 'air msh keruh'..at least 4 me laa..any profitable strategy 2 share wit me gentlemen? u guys guna which broker?

experience + effort = wealth
Achmad F. Ibrahim (acfatah)
Jul 31 2013 at 14:35
4 príspevkov
Kesimpulannya tak ada sesiapa yg boleh predict masa depan dgn tepat. Saya pun ingat bullish tadi tapi nampak macam masih ranging. Nasib tadi sempat stop and reverse. Rugi tak main GU tadi yg sememangnya sudah 'sell off'...

Ejam the Great (EFX) (Jake_n_Finn)
Jul 31 2013 at 14:35
19 príspevkov
can someone explain what happenned? y is EU and EJ trend against 1 another? i just couldn't look at the chart anymore..

experience + effort = wealth
julius3419
Jul 31 2013 at 14:35
8 príspevkov
acc msuhaimi2007 ada short ada long? Peliknya...broker blh caya?

K.I.S.S - Keep It Simple Stupid ...
msuhaimi2007
Jul 31 2013 at 14:35
38 príspevkov
Oh... Well, minggu pertama setiap bulan memang susah nak trade coz banyak news. Kadang teknikal dia langgar je. Sure, sapa yang short memang syok la... Huhu...

msuhaimi2007
Jul 31 2013 at 19:55
38 príspevkov
julius3419 posted:
acc msuhaimi2007 ada short ada long? Peliknya...broker blh caya?


Lain orang lain cara trading nyer. Dan saya akui style trading saya bukan agak tapi amat silly. Well, at the end saya harap profit. Tengok la camne... Nasihat saya jangan tiru... Thee hehe...

Femi Shitu (diamondfx)
Aug 01 2013 at 04:55
47 príspevkov
I will give you free trading tips, go long on EU, GU , GBP JPY , EURJPY with small lots and leave it for the month, watch as it grows between 100 - 500 pips before month End.

If you do not know how to calculate the proper lot size for your account look at this.

$1,000 account - open only 0.01 lot per trade.
$10,000 account 0 open only 0.1 per trade.

Hope this helps , Let me know your results by month End.

Salam Alaikum.

DiamondFX.

Building a profitable portfolio for our clients worldwide.
Pre zaslanie komentára sa musíte najskôr prihlásiť.