Den här guiden hänvisar till Handelsstations-plattformen. För metahandel, klicka på here.

Trading Guiden för stationsanslutning

Vad är det som är Trading Station Publisher?
The Trading Med Station Publisher kan du publicera dina Trading Station kontouppgifter till Myfxbook-servrar för bearbetning och avancerad analys av dina kontouppgifter trading konto.

Hur man använder Utgivare av handelsstationen?
Kan'inte skicka ditt meddelande. Försök igen senare.
  1. Ladda ner och installera Trading Station Publisher.
  2. Kör Utgivare av handelsstationen genväg på skrivbordet:

Trading Station Publisher

Formulärfält:
  1. Email fält - Inloggningen email du använder för att komma åt Myfxbook.
  2. Lösenordsfältet - Lösenordet som du använder för att komma åt Myfxbook.
  3. Kontonamn
  4. Broker - FXCM, dbFX, or any other Trading Station broker.
  5. Inloggning - Din Trading Station inloggnings-id.
  6. Lösenord - Din Trading Station lösenord.
  7. PIN-fältet. Krävs vanligtvis för PAMM-konton.
  8. URL - Trading Station URL.
  9. TYP - Demo eller riktigt konto.
  10. Konto-ID - Ditt Trading Station konto-id. Använd endast om ditt Handelsstation användarnamn har tillgång till mer än ett konto och du vill publicera endast ett specifikt konto (annars publiceras alla konton).
  11. Uppdateringsintervall - Tidsintervallet mellan uppdateringarna.
  12. Statusfältet - Visar aktuell status och den tid som återstår till nästa uppdatering.

Observera att utgivaren automatiskt lägger till ett konto till din Myfxbook-portfölj.

How does the Trading Station Publisher work?
How does the Trading Station Publisher work? The Trading Station publisher använder dina inloggningsuppgifter för att logga in på Trading Station's servrar och skapa en URL för ett uttalande. URL:en skickas sedan till Myfxbook-servrarna, som används för att hämta ditt utdrag direkt från FXCM. Den här metoden kräver inte att vi känner till din trading inloggningsuppgifter till kontot och använder ingen bandbredd på din sida eftersom data hämtas via Myfxbook-servrarna.