Posts by dhonic
Previous 1 2 Next
7030 PastiMC In Trading Systems Sep 09 2011 at 15:33
MC kang?
kalo yg ini memang sudah tdk saya update karena rencanannya yg mau saya tampilin yg versi terbaru aja CBR ultimate
F-1 Cabe Rawit In Trading Systems Jul 12 2011 at 07:58
wuih hasil yg mantaaffff
PUNYA AGAN OK BANGET TUH... KEEP PROFIT
ya mungkin juga, tapi apa daya Tuhan berkehendak lain.... [lol] Insya Alloh minggu kang...
Hope In Trading Systems Jun 18 2011 at 06:13
Wah bagus kang... ini pake sistem yg mana?
T-3 In Trading Systems Jun 05 2011 at 10:30
kalo yg ini ada masalah dgn EAnya.. cuma gak sampe MC dan yg down besar itu dana dilarikan ke PAMM karena saya udah janji ama abihasna untuk ikut PAMM Cabe rawitnya, waktu dia minta ijin untuk pake EA CBR
Gajah-Mungkur In Trading Systems May 11 2011 at 02:13
wah bagus bang haji EAnya
lagi In Trading Systems May 11 2011 at 02:00
Pake apa kang kok MC ?
Bonus Indo.Mt5 In Trading Systems May 10 2011 at 09:44
pantesan dari history-nya kok rasanya kenal banget... sukses deh... ini lagi di Oprek senjata barunya dgn strategi baru pula....
Consumer Confidence (2h 55min)
Natural Gas Prods $4.0 Ahead Of Supply D...(14 min ago)
EURUSD 1.32124 GBPUSD 1.65898
USDJPY 103.77 USDCAD 1.08474
FxPro
Tools Community Reviews Platform Company Support
Economic Calendar Community Brokers Widgets About FAQ
Forex Market Systems Expert Advisors Features Blog Help
Forex Volatility Most Popular Systems Signal Providers API Twitter Contact Us
Forex Correlation Strategies VPS Services Mobile Facebook Report A Bug!
Forex Broker Spreads Contests EA Programming Translations    
Forex Broker Quotes Forex Charts PAMM Brokers RSS    
Forex Broker Swaps Community Outlook Rebate Programs      
Streaming Forex News   Trading Platforms      
Forex Broker Volume          
COT Data          
Liquidity          

Site Map  |   Terms & Conditions  |   Privacy Policy
©2014 Myfxbook Ltd. All Rights Reserved.
HIGH RISK WARNING: Foreign exchange trading carries a high level of risk that may not be suitable for all investors. Leverage creates additional risk and loss exposure. Before you decide to trade foreign exchange, carefully consider your investment objectives, experience level, and risk tolerance. You could lose some or all of your initial investment; do not invest money that you cannot afford to lose. Educate yourself on the risks associated with foreign exchange trading, and seek advice from an independent financial or tax advisor if you have any questions. Any data and information is provided 'as is' solely for informational purposes, and is not intended for trading purposes or advice.