oktatoszamlakHU's Feed
oktatoszamlakHU
oktatoszamlakHU oktatoszamlakHU

Reagálva számos pusztába kiáltott szóra, mely az oktató cégek u.n. kereskedési hitelességét hivatott kontrollálni, számlakimutatás közzététele által, létrehoztam egy myfxbook-ot, kifejezetten erre a célra.

Az oldalon bárki, aki kereskedési oktatással foglalkozik és metatraderen köt, közzéteheti a számlamozgását, ezzel is kiváló, ingyenes marketinget biztosítva a saját maga által képviselt kereskedési rendszerének.
Természetesen itt senki nem akar belelátni mások kötéseibe, nyereség kiutalásaiba, szóval a pénzügyeibe. Éppen ezért sem a kötések sem pedig a pénzügyi tranzakciók nem lesznek láthatóak senki számára.

Az elvárásom (és úgy gondolom sokak elvárása) az egy oktatóval szemben hogy nyisson egy kereskedési számlát, az általa jónak ítélt brókercégnél, kifejezetten arra a célra, hogy kontrollálhatóvá tegye szavának hitelességét az által, hogy megosztja a kereskedéseinek az eredményét. Ezzel senkinek nem árulja el sem a stratégiáját, sem azt hogy mikor, mivel, milyen méretben köt, mert ezt nem lesz látható az oldalon.

Ez nem verseny, tehát nem az összehasonlításról fog szólni, hanem mindössze információ közlésről a leendő ügyfelek részére.
A regisztrációt kizárólag azok a cégek, vagy magánszemélyek vehetik igénybe, akik valamilyen tőzsdei, devizapiaci termék kereskedését oktatják, hivatalos, szervezett formában Magyarországon.

A részvételnek minimális feltételei vannak, melyek az alábbiak:
-Élő kereskedési számla nyitása 20,000.- amerikai dollár összeggel (vagy ennek megfelelő más pénznemmel).
-Számla hitelesítése myfxbook kóddal, melyet megkap a szálához a tulajdonosa.

Azt hiszem a feltételek egy kereskedőnek, aki nem ma kezdte a szakmát, könnyen teljesíthetőek.
Szándékosan olyan összeget kérek, amely nem túl kicsi ahhoz, hogy valaki úgy érezze, hogy nem érdemes neki bajlódnia vele, valamint nem viccesen alacsony ahhoz hogy túlkockáztasson a valótlan eredmény érdekében. (párszáz dolláros játék számlákkal nem tudunk mit kezdeni...) De nem is túl nagy összeg ahhoz, hogy ezt egy kereskedésből élő személy ne tudja kiutalni, valamint elegendő mennyiségű pénz ahhoz, hogy a nyereségét a saját bevételei közé érdemes legyen bekönyvelnie.

A myfxbook csupán számla sorszámot jelenít meg, valamint a használt brókercéget és a tőkeáttételt. Személyes adatokat, nevet, hasonlót senki nem fog látni és mindenkinek a belátására bízom, hogy adja-e a nevét a hozamgörbéjéhez.

A számla nyitása csupán pár percet vesz igénybe és kiváló reklámeszköz lehet a jövőbeni hallgatói számára.

A lehetőség mindenki számára ingyenes!

Csupán egy e-mailben kérem, hogy küldje el a számla sorszámát az új regisztrált oktató és a többit segítek elintézni.

Elérhetőségem: tradertomy1@gmail.com
A myfxbook felhasználóneve: oktatoszamlakHU

Aug 16 2013 at 11:26
Loading
Loading
EURUSD 1.12451 GBPUSD 1.24816
USDJPY 107.485 USDCAD 1.35466

Outils

Communauté

Commentaires

Courtier

Plateforme

Assistance


Twitter |  Facebook |  Plan du site  |  Termes  |   Politique de confidentialité
©2020 Myfxbook Ltd. All Rights Reserved.
HIGH RISK WARNING: Foreign exchange trading carries a high level of risk that may not be suitable for all investors. Leverage creates additional risk and loss exposure. Before you decide to trade foreign exchange, carefully consider your investment objectives, experience level, and risk tolerance. You could lose some or all of your initial investment; do not invest money that you cannot afford to lose. Educate yourself on the risks associated with foreign exchange trading, and seek advice from an independent financial or tax advisor if you have any questions. Any data and information is provided 'as is' solely for informational purposes, and is not intended for trading purposes or advice. Past performance is not indicative of future results.