Чтобы пользоваться чатом, пожалуйста, войдите в систему
Обратно к контактам

Mamat (By faizal )

Пользователь удалил эту систему.

Mamat Обсуждение

gannet
Nov 24 2009 at 15:24
26 комментариев
Hi,

Could You tell more about Your system? Maybe it is possible to buy it? 😄

Thanks for any information.
faizal (faizal78my)
Nov 26 2009 at 03:06
5 комментариев
RJ1 (rj1forex)
Nov 26 2009 at 04:20
11 комментариев
haha.. Salam Bro,

Terkedu omputih tu bila ko suruh dia cakap melayu.. :)

-RJ1-

faizal78my posted:
    please speak malay
Ashghabaidyani (fxaku)
Nov 26 2009 at 06:14
4 комментариев
salam bro... memang mantap la bro... kongsi teknikal boleh ker?😄

apa2 hal salam perkenalan... untuk semua...
faizal (faizal78my)
Nov 27 2009 at 16:39
5 комментариев
aku tak pandai inggeris
kalau melayu ok ler
Teknik Pencen (rolls)
Nov 28 2009 at 04:55
1 комментариев
melayu bolehh...cayalah faizal...

bro kongsi2 la sikit😄
Nimrod Dsouza (nimmu1982)
Nov 29 2009 at 02:17
4 комментариев
Apa strategi trading manual? Terima kasih.
Where there is a will there is a way...
faizal (faizal78my)
Nov 30 2009 at 15:24
5 комментариев
rahsia nyer
senang ajer
2 tahun pengalaman lost
korang dah berapa lama main forex
RJ1 (rj1forex)
Nov 30 2009 at 19:17
11 комментариев
Kalau nak ikutkan lost, aku dah banyak dah ni :)

Main forex sambilan dah 2 tahun lebih, lost dalam USD3K, untung dalam 8K.. sekarang tak trading live, main demo aje sebab modal dah abih guna untuk anak2 hehe..

-RJ1-

faizal78my posted:
    rahsia nyer
senang ajer
2 tahun pengalaman lost
korang dah berapa lama main forex
faizal (faizal78my)
Dec 02 2009 at 00:42
5 комментариев
ler
apa pasal
main balik ler
aku rugi lagi banyak daripada kau
masih mencuba lagi
rasul
Dec 02 2009 at 02:39
7 комментариев

faizal78my posted:
    ler
apa pasal
main balik ler
aku rugi lagi banyak daripada kau
masih mencuba lagi

so why dont u try auto trading. macam aku nyer...hehe😁
tgk web nie..

www.esatrader.com
https://forexsoulmaju.blogspot.com/
faizal (faizal78my)
Dec 02 2009 at 03:03
5 комментариев
wah
camana nak belajar
aku nak cuba juga
rasul
Dec 03 2009 at 02:12
7 комментариев
RJ1 (rj1forex)
Dec 04 2009 at 05:02
11 комментариев
Salam Faizal,

Boleh explain sikit pasal system ko ni? Menarik nampaknye :)

-RJ1-
Ashghabaidyani (fxaku)
Dec 05 2009 at 05:21
4 комментариев
bro analysis guna tf 1H ker...? sebab dari entry2 bro tu based on tf 1H betul ker?
ROSLI_4085 (rksm4bucks)
Dec 09 2009 at 09:58
1 комментариев
Asalam...kwn2 yg berada disekitar Ipoh/seri iskandar/manjung/t.intan yg bolih berjumpa saya utk terangkan system ni
hubungi saya 0195460960-rosli. email :[email protected]
sipekan
Dec 18 2009 at 18:10
3 комментариев
Salam,

Faizal mana nie? Trade open skang x tutup ke?
rfolgate
Dec 25 2009 at 22:23
36 комментариев
doknov
Jan 02 2010 at 16:09
1 комментариев
Пожалуйста, войдите в систему, чтобы комментировать .