To use chat, please login.
Back to contacts

Posts by bismillahWD

in fxgrowthbot feed Feb 19 2013 at 06:09
Patience made virtue with good system, 2 years patience. FXgrowboth compound from 250usd only to #$@@#%#$ !! Well done
in actrader feed Jan 24 2013 at 05:21
what happened with those pepperstone razor account? blown?
in btnlightning feed Oct 22 2012 at 12:23
why did you doesnt list the broker name that shown good results? how about ic markets what do you recomend type account of them to run this system?
in corinnette feed Oct 22 2012 at 12:01
hi, what broker you use for broker no2? BTN member
in serulink feed Oct 18 2012 at 06:58
wah ini si neuro udah keluar gan MT4 feed nya SL dan TP agan..... mantap !
in MinuteTrader feed Oct 14 2012 at 17:33
This is nmi right? Im interested in your new branded ea, but how do you think if i running it on pepperstone edge? Now they do improve their data feed massively on their new edge server, since a lot of critism about their edge lack . Pls advise
in bagas feed Aug 18 2012 at 19:46
dragonzord ini martiangle ya bro??? yang dari reza kan ya
in omerad feed Aug 03 2012 at 16:35
ini salah satu pamm trader favorit ane walopun ane ga join pamm nya, salam profit
in faisalsagala feed Jul 19 2012 at 06:05
gan faisal jujur ane dulu pernah trial demo, request ke RTC, ane backtest sesuai panduan yang dikirim setnya. grafik lurus, tapi lurus kebawah... puyeng2 ane ft aja, tetep aja banyakan loss nya nah, yang sistem sekarang gimana? kan dah revisi nih 1. averaging ? martiangle kah? kalo averaging, bisa unjukin backtest 2008 gak pas subprime mortgage? lolos mc saat major pair trending 2000-4000 pips rata2. 2. bisa follow trend / breakout strategy? (yang penting pake sl) 3. mohon tampilan backtestnya dulu 4tahun (dr 2008). kalo backtest dah nyungsep ngapain FT kan? ane bener2 minat mau beli kalo emang bener safety, target ane cuma 5-10 persenan koq sebulan. asal kalo martil DD jangan lebih dari 30 persen minta email gan faisal ya, buat kontak lebih detail thanks, peminat serius
in bismillahWD feed Jul 19 2012 at 06:05
http://ordscalper.mt4stats.com/