To use chat, please login.
Back to contacts
e131074
May 28 2013 at 06:06
1 posts
Range16 posted:
Ada yang dari Indonesia? ayo kumpul disini 😂
===========================

absen kehadiran ya......

Grandhis (Grandhis)
May 28 2013 at 06:06
16 posts
fxbook udah ga update lagi ya sekarang?

moerwadi (moerwadi)
May 28 2013 at 06:10
293 posts
absen juga ahhhh....................masih aktif koq...

indrak2007
May 28 2013 at 06:20
25 posts
Grandhis posted:
fxbook udah ga update lagi ya sekarang?


Baru ada masalah dengan koneksi ke server broker. biang keladinya update terbaru di server metatrader, hampir semua broker kena. Bisa diaktifin lagi pake update manual pake EA. Kl autoupdate belum bisa.

'You might have noticed our topic regarding an issue with MT4 auto update, posted a week ago: https://www.myfxbook.com/community/general/important-auto-update-issue/556831,1.

We've been trying to fix it for the past 2 weeks however with no success. After talking with several brokers, we've confirmed this is an update released by MetaQuotes. No broker has yet offered/found a possible fix - this issue hasn't affected only us but many traders using vps services and other similar services (as we're the largest publication service we experience the most disconnections) - our servers are being completely blocked which is why we can't update your account data.

We know that the auto update option is very important for you so we suggest talking with your broker about this.

At this time, if you're using the auto update option, you'll have to revert back to the EA/publisher method by going to the account's settings and clicking the 'use the EA to update my account' link. '

Take advantages from the market either way.
angelwing2007 (angelwing2007)
May 28 2013 at 07:50
262 posts
moerwadi posted:
iya nih dadakan terus movingnya .............floating gede terus

😁 selama floatingnya posisi sell sih tenang2 aja

There is no religion higher than truth
helgie
May 28 2013 at 08:15
34 posts
mt4 gw skrg kalau ambil posisi ga keliatan garis buy/sell nya di chart, kira2 kenapa ya?

moerwadi (moerwadi)
May 28 2013 at 08:19
293 posts
angelwing2007 posted:
moerwadi posted:
iya nih dadakan terus movingnya .............floating gede terus

😁 selama floatingnya posisi sell sih tenang2 aja

masih aman sih ...bro....ntar juga balik....

moerwadi (moerwadi)
May 28 2013 at 08:20
293 posts
helgie posted:
mt4 gw skrg kalau ambil posisi ga keliatan garis buy/sell nya di chart, kira2 kenapa ya?

di close mt4 nya ,terus idupin lagi beres dah...

moerwadi (moerwadi)
May 28 2013 at 08:26
293 posts
busetttt dah apda dapet 60% gw masih 25% ...............wah EA gw bego nih....

Alpscalp (Alpscalp)
May 28 2013 at 09:00
113 posts
Kami mengundang seluruh trader Indonesia untuk ujicoba layanan kami

Topic is locked