Contest - kang_piko (by kang_piko) Краткая Статистика
Прирост: +11067.96%
Просадка: 34.99%
Пункты: 2069.0
Сделки: 47
Прибыльных:
Убыточных:
Тип: Демо
Плечо: 1:200
Торговля: Неизвестно

Полный отчет

Страница пользователя

Сообщение

Рейтинг: Full Star Full Star Full Star Empty Star Empty Star
Contest - kang_piko Обсуждение
Предыдущий 1 2 3 4 5 .. 7 Следующий
FXMummyz

Пользователь с Mar 25, 2012  19 сообщений Mummyz (FXMummyz) Nov 23 2012 at 14:59
Emang Kang Piko, Paling Ajib Deh... cool wink

GO CONFIDENTLY IN THE DIRECTION OF YOUR DREAMS, LIVE THE LIFE YOU HAVE IMAGINED.
rexagnar

Пользователь с Dec 19, 2011  27 сообщений Rexleon (rexagnar) Nov 29 2012 at 04:55
Kang, kalau boleh tahu Akang trading pakai TF berapa?
Terima Kasih sebelumnya.

achmadfauzi

Пользователь с Jun 07, 2012  12 сообщений SupirManager (achmadfauzi) Nov 29 2012 at 05:17
go..go..go.. indonesia

Profit Come
pip2cash

Пользователь с Mar 04, 2010  423 сообщений SIM (pip2cash) Nov 29 2012 at 05:34
Hello,

May i know how come demo account can have many deposit and withdrawal?

Thanks,
SIM

kang_piko

Пользователь с Aug 29, 2012  24 сообщений kang_piko Nov 29 2012 at 07:22
kalo saya pake tf 4,,yah cuma kebetulan aja pas bener profit,,,kalo scalper 30 menit aja,,,MM penting,,,meski floting masih bisa ter angkat,,,kira kira demikian,,,maklum masih belajar juga,,,

kang_piko

Пользователь с Aug 29, 2012  24 сообщений kang_piko Nov 29 2012 at 07:22
SIM : sorry I do not know, maybe it was the policy by nature

rexagnar

Пользователь с Dec 19, 2011  27 сообщений Rexleon (rexagnar) Nov 29 2012 at 07:29
Terima Kasih atas penjelasannya kang.
Tetap semangat dan hati2 jangan lengah. Mudah2an mendapat hasil yg terbaik.
Bulan lalu Indonesia, mudah2an bulan ini juga dari Indonesia.
Gooooooooooo

FXMummyz

Пользователь с Mar 25, 2012  19 сообщений Mummyz (FXMummyz) Nov 29 2012 at 08:46
Btw Ada Group FB ato web buat Share2 ilmu ndak Kang.. red

Maju Terus Kang..
Pkoknya Rank.1 kudu dari Indo, si a-Kang yg Pegang ya.. yell

GO CONFIDENTLY IN THE DIRECTION OF YOUR DREAMS, LIVE THE LIFE YOU HAVE IMAGINED.
kang_piko

Пользователь с Aug 29, 2012  24 сообщений kang_piko Nov 29 2012 at 09:54
sama sama,,,,makasih doane,,ya mudah2an dari indonesia lagi yg jadi juara,,biar membuktikan trader indonesia bisa bersaing dengan trader negara lain hehehehe

kang_piko

Пользователь с Aug 29, 2012  24 сообщений kang_piko Nov 29 2012 at 09:54
FXMummyz; amin,,,saya ngincer juara 2 aja kalo bisa hehehe,,,wah saya ga punya grup,,masih belajar,,,bnyak kok grup yg hebad hebad,,ikut mereka aja


Предыдущий 1 2 3 4 5 .. 7 Следующий
Loading
Loading
EURUSD 1.19606 GBPUSD 1.33021
USDJPY 104.093 USDCAD 1.29894

Tools

Сообщество

Обзоры

Брокеры

Платформа

Поддержка


Твиттер |  Facebook |  Карта сайта  |  Условия  |   Политика конфиденциальности
©2020 Myfxbook Ltd. All Rights Reserved.
HIGH RISK WARNING: Foreign exchange trading carries a high level of risk that may not be suitable for all investors. Leverage creates additional risk and loss exposure. Before you decide to trade foreign exchange, carefully consider your investment objectives, experience level, and risk tolerance. You could lose some or all of your initial investment; do not invest money that you cannot afford to lose. Educate yourself on the risks associated with foreign exchange trading, and seek advice from an independent financial or tax advisor if you have any questions. Any data and information is provided 'as is' solely for informational purposes, and is not intended for trading purposes or advice. Past performance is not indicative of future results.