To use chat, please login.
Back to contacts

myfxbook is not updating

Martin Kahr (Boyscout)
Mar 19 2014 at 14:54
5 posts
not fixed.. no update .....some information from stuff??
You have just 1 life! Dont waste time!
Martin Kahr (Boyscout)
Mar 19 2014 at 14:59
5 posts
adrian8891 posted:
jabevan posted:
I don't think this is fixed. My accounts are showing they're updating, but the balances are off and they're missing a couple trades. Anyone else seeing this?

Same here. I have reported it to myfxbook stuff.

same..
You have just 1 life! Dont waste time!
ibthescottyb
Mar 19 2014 at 19:45
407 posts
Martin Kahr (Boyscout)
Mar 19 2014 at 19:54
5 posts
i follow this steps. sending from support https://www.myfxbook.com/help/connect-metatrader-ea
You have just 1 life! Dont waste time!
ibthescottyb
Mar 19 2014 at 20:31
407 posts
Thank you Martin- In other words, they asked you to re-install. Did it work for you?
bcmps
Mar 20 2014 at 00:29
2 posts
It has been running ok for me in the last few days.
PipGnostic
TheCyclist
Mar 20 2014 at 01:05
724 posts
Even the new ones I added this week is stuck.
Martin Kahr (Boyscout)
Mar 20 2014 at 10:13
5 posts
yes, it works for me
You have just 1 life! Dont waste time!
ibthescottyb
Mar 20 2014 at 12:00
407 posts
Ok - I will re-install and see how it works. Thank you
vontogr (togr)
Mar 20 2014 at 14:46
4862 posts
MyFxBook is completely dead now, what's going on?
Oops!
 Myfxbook is over capacity at the moment.

 Please try again in a few moments.
Martin Kahr (Boyscout)
Mar 20 2014 at 15:22
5 posts
dont forget the login data in the myfxbook EA. sometimes the ea delete this informations
You have just 1 life! Dont waste time!
ibthescottyb
Mar 20 2014 at 20:44
407 posts
True enough - all settings proper. Journal shows successful upload, but data shown on myfxbook is several days old. Even when deleting the account, it will upload with the same older data - not current. Will reinstall later and see if that helps.
mydarkforex
Mar 21 2014 at 15:15
22 posts
that case could happened when you use old version of metatrader 4 - check the version it's has to be higher than 6.00.
vontogr (togr)
Mar 21 2014 at 15:20
4862 posts
mydarkforex posted:
that case could happened when you use old version of metatrader 4 - check the version it's has to be higher than 6.00.

Not exactly
- old my old mt4 are updating correctly - with old myfxbook EA
- if you have new mt4 than you need new myfxbook EA
WinPro
Mar 21 2014 at 15:20
4 posts
ibthescottyb posted:
True enough - all settings proper. Journal shows successful upload, but data shown on myfxbook is several days old. Even when deleting the account, it will upload with the same older data - not current. Will reinstall later and see if that helps.

Did re-installing solve anything? Still having the issue here. All my settings seem correct.

Thanks
ibthescottyb
Mar 21 2014 at 15:44
407 posts
WinPro posted:
ibthescottyb posted:
True enough - all settings proper. Journal shows successful upload, but data shown on myfxbook is several days old. Even when deleting the account, it will upload with the same older data - not current. Will reinstall later and see if that helps.

Did re-installing solve anything? Still having the issue here. All my settings seem correct.

Thanks

Not yet, If an update of MT4 is required to version 600 and that is the what the new MyFxbook EA requires, I may hold off until I get my EA compatible with the new version. My older version of both is what is not working. So it may be awhile before I do any tweaking with MyFXbook.
WinPro
Mar 21 2014 at 21:24
4 posts
ibthescottyb posted:
WinPro posted:
ibthescottyb posted:
True enough - all settings proper. Journal shows successful upload, but data shown on myfxbook is several days old. Even when deleting the account, it will upload with the same older data - not current. Will reinstall later and see if that helps.

Did re-installing solve anything? Still having the issue here. All my settings seem correct.

Thanks

Not yet, If an update of MT4 is required to version 600 and that is the what the new MyFxbook EA requires, I may hold off until I get my EA compatible with the new version. My older version of both is what is not working. So it may be awhile before I do any tweaking with MyFXbook.

I run 509 and 610, Both won't update :(

mydarkforex
Mar 22 2014 at 11:24
22 posts
WinPro posted:
ibthescottyb posted:
WinPro posted:
ibthescottyb posted:
True enough - all settings proper. Journal shows successful upload, but data shown on myfxbook is several days old. Even when deleting the account, it will upload with the same older data - not current. Will reinstall later and see if that helps.

Did re-installing solve anything? Still having the issue here. All my settings seem correct.

Thanks

Not yet, If an update of MT4 is required to version 600 and that is the what the new MyFxbook EA requires, I may hold off until I get my EA compatible with the new version. My older version of both is what is not working. So it may be awhile before I do any tweaking with MyFXbook.

I run 509 and 610, Both won't update :(


509 and 610 requires different version of eaistaller/myfxbook.mq4
ibthescottyb
Mar 22 2014 at 15:26
407 posts
I just updated mt4 to 600 and myfxbook to 1.7.3. We will see if it updates when market opens
ibthescottyb
Mar 24 2014 at 02:00
407 posts
Problem solved 😄
Topic is locked