För att använda chatten måste du logga in.

MetaTrader 4 EA anslutningsguiden

1. Ladda ner och installera Myfxbook EA-installer EaInstaller.exe
Myfxbook EA Installer
Windows 7-användare - kör filen i administratörsläge (högerklicka>Kör som administratör).

2. Starta om MetaTrader 4 och gå till Verktyg>Optioner>Expert Advisors. Ange följande inställningar och klicka på ok:

EA3
3. Öppna navigatorn (Visa>Navigator) och hitta Myfxbook EA i fliken 'Experts Advisors':

EA4

4. Dubbelklicka på Myfxbook EA eller dra den på ett diagram för att aktivera den (tänk på att MetaTrader 4 endast tillåter 1 EA per diagram och endast en Myfxbook EA krävs för att publicera data):

Myfxbook EA Setup

Ange inställningarna:
Fält Värde
Myfxbook_Email Din e-postadress för inloggning till Myfxbook.
Myfxbook_Password Ditt lösenord för Myfxbook.
Publish_Interval_Minutes Publicera ditt konto var X:e minut *Kontot kommer inte att uppdateras mer än en gång var 5:e minut.

När du har sparat inställningarna bör du se en smiley i det övre högra hörnet av diagrammet som du har kopplat EA:n till:
EA6

Och under fliken 'Experter':
EA7

du'är klar! Ditt konto kommer att behandlas och läggas till i din Myfxbook-portfölj inom 60 sekunder!
Om marknaderna är stängda (helger), vänligen vänta tills de öppnas eftersom EA:n inte kommer att fungera förrän då.
Ditt konto uppdateras var femte minut när handelsplattformen är öppen och marknaderna är öppna.

Manuell installation (bygg 600 och högre)
Om installationsprogrammet inte startar, kontrollera att du har installerat .NET Framework 4.0. Alternativt kan du manuellt ladda ner och installera de nödvändiga filerna här: Myfxbook.ex4, och Myfxbook.dll
1. I din MetaTrader 4 klickar du på File > Open Data Folder.
2. Placera filen Myfxbook.dll i mappen MQL4/libraries i din MT4-installation.
3. Placera filen Myfxbook ex4 i mappen MQL4/experts i din anläggning MT4.
4. Starta om MT4.